Beste lezer,
Lions Club Arnhem Arentheem vraagt support voor de Bio manege-Kids. Deze kinderen, met een lichamelijk en verstandelijke handicap, hebben hulp nodig. Paardrijden en alles daarom heen is voor hen van groot belang. Het contact met de paarden geeft de kinderen eindeloos plezier. Tegelijkertijd bevordert het rijden meerdere aspecten van lichamelijk, verstandelijk en sociaal functioneren. Ook vergroot het de eigenwaarde van de ruitertjes.

Powerpoint
Kijk naar bijgaande power-point, daar zie je waar het om gaat. Doe mee door supporter te worden met €15 per jaar tot wederopzegging. Eénmalig doneren kan ook. De kids zijn echt heel blij met alle hulp. Het geld wordt ingezet om de paarden (gezond) te houden en voor onderhoud van de stallen. Maar je begrijpt dat er meer kosten zijn bij de Bio manege.
In de Bio manege-Kids Bijkletsmails zullen de supporters op de hoogte worden gehouden hoeveel support er binnen komt en van al het overige nieuws. En je bent natuurlijk altijd welkom op de Open Dagen

Doe je mee? Vul hier s.v.p. het supportformulier in.
- Voor vragen bel Lion Klaas Dijkstra 06 53 25 56 38
Stuur deze mail met presentatie s.v.p. door naar ”family & (business)friends” want hoe meer steun hoe meer blije kids.

Hartelijk dank voor support namens,
Bio manege-Kids
Manege in 't BioBos,
NCPG (Stichting Nationaal Centrum Paardrijden Gehandicapten)